Behöver ni rökgasrening?

Är ni i behov av rökgasrening? Kanske ni jobbar på en industri, med mycket utsläpp av olika saker? Då kan det vara bra att satsa på just rökgasrening. Det finns ett företag som sysslar med stoftavskiljning och rökgasrening. De heter ECP Air Tech. Hos dem hittar ni en mängd olika bra produkter som kan användas för att göra miljön och luften bättre.

Det gör att ni kan göra industrin lite miljövänligare och grönare. Bland annat så erbjuder de ett komplett produktprogram, som innehåller elfilter, slangfilter och sinterfilter. Utöver att de har produkter som är bra för rökgasrening så erbjuder de även flera tjänster. Bland annat så har de inspektioner, service, mätuppdrag, injusteringar och så vidare.

Satsa på en rökgasrenare

Om ni behöver rökgasrening eller stoftavskiljning är det ett filter ni behöver. Det finns olika filter som gör detta. Detta företag erbjuder bland annat ett elfilter som fungerar bra för olika områden för rökgasrening samt partikelavskiljning.  Den tål det mesta, och även höga temperaturer. De har även ett filter som kallas för slangfilter.

Ett annat är sinterfilter. Det fungerar som så att filtreringen sker genom sintrade element. Vad just ni behöver för er rökgasrening är något ni kan få reda på genom att kontakta företaget. De kan hjälpa till med att ta fram den lösning som passar er allra bäst. De kan även ordna med fläktar, reservdelar och mycket mer. Så besök deras hemsida för att läsa mer om deras produkter. Där hittar ni även kontaktuppgifter till dem.